Kymmenen kuvaa menneisyydestä: osa 2

Neste Ralli on tältä vuodelta lusittu, joten päivitän muutaman ralliaiheisen kuvan sen innoittamana. Itse kisassa Ott oli päällikkö, Jari-Matti kiilloitti kilpeään, Eerik oli loistava ja Kalle häikäisevä näin muutamia mainitakseni. Kaikki kehumisen arvoinen on nyt kehuttu, joten loppupostaus siltää kuvia omista rallitouhuistani. Jos nämä helteet alkavat niin sanotusti harmittaa, niin katsokaa kuvia alla, kohta ei ole enää kuuma. Jäätyneellä sormella on mukava kääntää jousen korkeussäätörengasta pyöräkotelossa tai tunkata paljain käsin jäätyneellä tunkinvarrella autoa siirtymällä.

Ensimmäinen kuvakollaasi löytyy täältä.

Itäralli Joensuusta arviolta vuodelta 1993. Tässä kohtaa Jussi neljä vuotta ilmoittaa ulosajaneelle Ari-Pekalle ja kartturi-isälleen että "kun itte likoitte niin itte koljaatte".
Iso-Syötteen Mäkiajot vuodelta 2006. Corolla työntää sinistä savua ja koiramme ihmettelee lähtöviivan tuntumassa maailman menoa.
Kilpakumppanin huumoritarra "hurjilta" nuortenluokan vuosilta 2005-2006. Jaakolle terveisiä Keski-Suomeen!
Tässä olemme treenaamassa Suljassa vuonna 2013. Takimmaisena seisoskelee Lauri Mattila, Lauri on nykyisin vahvasti mukana Toni Gardemeisterin tiimissä touhuamassa R5 Skodien kanssa. Osa meistä menee edelleen urallaan myös eteenpäin! Etualalla huoltomies Niko näyttää närkästyneeltä voitettuaan tutkamiehen pestin itselleen.
Ilman taustajoukkoja ei tulisi hommista mitään. Tässä sulkumiehet nauttimassa rallimakkaraa 2012 in the middle of nowhere. Pakkasta arviolta ja muistin mukaan vähintään -25 astetta.
Lapsi ratissa ja Stormtrooper kartturin paikalla? Tiippana & Salminen valmistautumassa kotitilamme pihalla Neste Ralliin 2008.
Viikko ennen ensimmäistä ralliani 2007. Corolla on muunnettu sprinttiautosta ralliin, ja tässä kuvasin sen maalaamossamme tuore maali pinnassa. Maali joka laitettiin rullalle heti ensimmäisellä erikoiskokeella.
Pertunmaan rallisprint 2006, tässä vaikuttaisi olevan kovasti henki päällä. Huomio kiinnittyy myös aikansa in car -kameraan, joka painaa pienen Wärtsilän varavoimalaitoksen verran.
Tiippana Neste Rally VIP 2008. Saimme yllätysvieraiksi ihan tekijämiehiä, eli Mika Kallion ja Kalle Rovanperän isän ;)
Koska minun piti saada nelivetokilometrejä ja toisaalta ajaa asiakastilaisuuksia, hommasimme vuonna 2008 tällaisen Audi S2:n, joka ulosajettuna oli edullinen hankinta. Jälkeenpäin sanottuna ihan hirvee paska. Anteeksi kaikki Audi-miehet.

Kuviin liittyviä tekstejä:

Kuva 1. Itäralli 

Kuva 9. Rallibudjetin kokoaminen

kuvat 2, 7 ja 8. Minun teinicorollani