Sata tonnia rikki - mitäs sitten?

Lähes tärkein työkalu. Ilman kahvia ei tarinaa synny.

Reilu vuosi sitten vaimoni ehdotti, että voisit ruveta bloggaajaksi.

Niin että miksi? Bloggaajaksi?

Vaimo tarkentaa, että esimerkiksi se auton raato, jota rakennat, voisi olla oikein hyvä pohja autoaiheiselle blogille. En vieläkään ihan täysin ostanut ajatusta.

Toisen kerran asiasta keskusteltaessa rouva huomauttaa, että voithan muistella niitä teidän rallireissuja. Ne olisivat näin monen vuoden haavojen nuoleskelun jälkeen varmasti ihan hauskaa luettavaa. Se on totta, aikaa on kulunut niin paljon, että nyt tapahtuneet asiat alkavat hiljalleen jopa hymyilyttää.

Kolmatta kertaa asiaa pohdittaessa ajatus on hautunut riittävästi.

Kokeillaan ainakin hetki, voihan se olla ihan hauskaakin.

Miten on sujunut?

Viime vuoden kesäkuun puolivälistä tämän vuoden huhtikuuhun olen kirjoittanut reilut 30 postausta, ja huhtikuun alkupuolella rikkoutui 100 000 sivunäytön rajapyykki. Suosituimmat blogit ovat olleet:

  1. Eniten v*tuttaa ralli - osa 1
  2. P*ska reissu mutta tulipahan tehtyä - osa 1
  3. Eniten v*tuttaa ralli - osa 2
  4. P*ska reissu osa 3: Arctic Lapland Rally eli Tunturiralli
  5. P*ska reissu osa 2: Linnan lamppujen sammutus

Eli vaimo oli ihan oikeassa, rallireissujen pettymysten perkaaminen on ollut hauskaa luettavaa. Lisäksi noita reissuja kirjoittaessa olen soitellut tutuille, joihin ei ehkä ole tullut pidettyä niin tiiviisti yhteyttä. Matkoja ja muita kuulumisia on sitten muisteltu ja purettu lävitse useita tunteja puhelimessa tai naamat vastakkain, joten voi sanoa bloggaamisen lisänneen myös sosiaalista elämää. Kiitos ja anteeksi vain kaikille, joita olen häiriköinyt!

Usein omista projekteista ei ole jäänyt juurikaan valokuvia, mutta nyt Alfan rakentamisesta on kuvia useampi muistikortillinen. Tuskin tulisi otettua, ellei pitäisi säännöllisesti liittää kuvia blogiin. Ja toki myös okein krojotukseen olen joutunut taas perehtymään. Ehkä uskaltaa jopa sanoa kirjoitustaidonkin tässä kehittyneen.

Aikaisemmin kääntelin ihan omin kätösin autot kyljelleen, nyt piti soittaa kaverit apuun. Kuva: Ålle

Sana on vapaa

Kiitos kaikille lukijoille, sillä lukijamäärät ovat ylittäneet omat odotukseni todella reilusti.

Ralleista ja autoista riittää juttua jatkossakin, mutta mistä sinä itse haluaisit lukea? Kommentoi vaikka blogin kommenttikenttään mieleisiä aiheita, sillä hyviä ideoita otetaan mielellään vastaan!

- Jussi

Ps.pahoittelut vastavaloista, laittakaa aurinkolasit päähän.

Hermokeskus