Eloa ja Iloa – nautitaan kesästä!

Hypätkää pyörän selkään ja lähtekää koko perhe pyöräretkelle. Eväät ja uikkarit mukaan ja mieluinen ranta kohteeksi. Kauppareissutkin hoituvat yleensä mukavasti pyöräillen ja ei ole huolta parkkipaikan etsimisestä.

Tanssilavat tarjoavat lähiseudulla kesäaikaan monena iltana viikossa elävää tanssimusiikkia. Kukkamekon helmat vain hulmuamaan ja lähde nauttimaan tangon taiasta & valssin keinunnasta.

Kesäteatterit houkuttelevat kulttuurin pariin ja lukuisista kesätapahtumista jokainen löytänee itsellensä mieleisen. Piipahdus lapsuuden maisemien kesätorille on usein kuulumisien vaihtoa vanhojen luokkakavereiden kanssa – jopa useiden vuosien / vuosikymmenien takaa.

Lähiliikuntapaikoilla onnistuu omatoiminen kuntoilu ja usein lähistöllä on myös pururata. Saimaa on äärellä samoin lukuisat muut järvet ja lammet. Veneilyä, kalastusta, uintia, melontaa, suppailua ym. mukavaa touhua moneen makuun. Kuntorastit on myös oiva tapa tutustua lähimetsiin.

Suppailu on kivaa kesätekemistä!

Pihamaalla kotona tai mökillä yleensä riittää touhua ja viherpeukalot tuskin malttavat käydä välillä huilaamassa. Halkotalkoissa yhdistyvät mainiosti huvi sekä hyöty.

Torielämä kutsuu ostamaan kesän satoa – värejä, makuja ja tuoksuja usein ihan lähellä tuotettuna. Kannattaa maistella!

Jokaiselle varmasti löytyy mieleistä tekemistä, kunhan vain tohtii lähteä kokeilemaan. Usein liikunta maistuu mukavammalta kaverin kanssa eli kutsu kaveri mukaan ja tehkää yhdessä kesäretki!

Nautitaan kesästä!

Aurinkoisin terveisin Mari Kurtti, projektipäällikkö
Eloa ja Iloa –hanke, Etelä-Savon Liikunta ry