Harrastuksiin tutustuminen, Lihappro, Aktiivinen Arki ja #Beactive viikko

Edellisessä blogissani kirjoitin harrastamisesta ja lasten liikunnan riittävästä määrästä, uusista alle 8-vuotiaiden liikuntasuosituksista, jotka tukevat lapsen kasvua ja kehitystä. Nyt palaan aiheeseen ja haluan nostaa esille muutamia mahdollisuuksia, joita harrastuksen aloittamiseen ja liikkumisen edistämiseen tarjotaan nyt syyskuussa Mikkelissä.

Tällä viikolla harrastamisen mahdollisuuksia esitellään Mikkelin Saimaa Stadiumilla perjantaina nuorille suunnatussa Lihapprossa (Liikunta- ja harrasteappro) ja lauantaina samassa paikassa vietetään kaiken ikäisille suunnattua Aktiivinen Arki – tapahtumaa.

Saimaa Stadiumilla

Lihappro pe 21.9.2018 klo 12.00 -15.00 nuorille

Lihappro pe 21.9.2018 klo 12.00 -15.00 nuorille

 

Aktiivinen Arki la 22.9.2018 klo 10.00- 14.00 kaikille

Aktiivinen Arki la 22.9.2018 klo 10.00- 14.00 kaikille

 

Kumpikin tapahtumista on tutustumista harrastusmahdollisuuksiin itse kokeilemalla ja tekemällä. Tapahtumassa pääse liikkumaan ja kokeilemaan monipuolisesti eri liikuntalajeja sekä muita harrastamisen mahdollisuuksia.

Mitä voit kokeilla?

Pääset kokeilemaan mm. kiipeilyä, jousiammuntaa, tanssia, kamppailulajeja, voimavaunua, maalipelejä, mailapelejä, voimistelua, yleisurheilua ja pyöräilyä. Lisäksi toimintaansa esittelee monet muut harrastamisen yhdistykset mm. teatteriin ja kirjoittamiseen liittyen. Esittelyssä on myös yhdistysten käynnissä olevat hankkeet liittyen hyvinvointiin ja harrastamiseen.

No miksi kannattaisi tulla mukaan?

Mukana on valtava määrä hyviä tyyppejä ja esittelyssä upeita harrastusmahdollisuuksia. Pääset kokeilemaan niitä monipuolisesti ja maksutta.

Iloisia liikkumisen hetkiä!

Harrastamisen ei tarvitse olla niin vakavaa. Lainaten Tanhupalloa -Aina ei ole pakko olla reipas, mutta on hyvä olla rohkea.https://drive.google.com/file/d/1acAVttWBBNXo-IBc8IYC9yC6mj-UfYdB/view?invite=CI6f36QI&ts=5b9f42b8

Etelä- Savon Liikunta

Anna Parta

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä