LUONTERI PYÖRÄILY LIIKUTTAA MAASEUDULLA

Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Etelä-Savon suurimpana pyöräilytapahtumana. Luonteri Järven maalaismaisemat sekä sopivan haastava maasto tarjoavat pyöräilijöille upean kokemuksen.

Lyhyempi viinitilareitti tarjoaa matalankynnyksen matkan. Vuosien aikana kilpasarjoista on luovuttu, jonka tarkoituksena on madaltaa tapahtuman osallistumiskynnystä. Molemmille matkoille voi lähteä retki mielellä sekä tapahtumasta nauttien. Mikäli haluaa haastaa itseään ja kokeilla omia rajojaan, on tämäkin mahdollista.

”Tärkeintä Luonteri Pyöräilyssä on tapahtumasta nauttiminen sekä itsensä haastaminen.” – Tuomas Anttonen, Etelä-Savon liikunta ry

Luonteri Pyöräily on tärkeä osa Anttolan seudun asukkaiden kesää. Tapahtuma tuo paikkakunnalle yli 300 kävijää. Matkan varrella olevat kylätorit, kyläkirppikset ovat aktiivisesti mukana kannustamassa kilpailijoita, mukana talkootyössä sekä ovat myös kehittäneet matkan varrelle omia pienempiä oheistapahtumiaan.

Koikkalan kylätori

”Tapahtumalla on tärkeä paikka Etelä-Savossa sekä Anttolan seudun asukkaiden arjessa. Tapahtuma kokoaa Anttolan seudun kylät yhteen, talkootyön sekä muiden oheistapahtumien avulla. Luonteri Pyöräily lisää liikettä sekä osallisuutta maaseudun arjessa. ” Tuomas Anttonen kertoo.

Ennakkoilmoittautuminen on loppunut, mutta myös lauantaina paikan päällä voi vielä ilmoittautua tapahtumakansliassa klo 9.00 asti.


ESLi haastaa kaikki kuntoilijat mukaan tapahtumaan. Luonteri Pyöräily tarjoaa hienoja elämyksiä.

Hineetä sekä rankkaa menoa.

Lisätietoja tapahtumasta:
Tuomas Anttonen

tuomas.anttonen(at)esliikunta.fi / 044 3410055