Äijähoroskooppi kertoo sinulle viikon tapahtumista jotka saattavat mahdollisesti pitää paikkansa. Ehkä. Tai todennäköisesti eivät.

Joskus sitä vaan kaipaisi henkilökohtaisia vinkkejä tulevalle viikolle. Mielellään jopa ihan luotettaviltakin lähteiltä. No.. Sitä odotellessa, koska täältä sitä ei tule saamaan. Mutta ainakin voimme sanoa, että emme edes yrittäneet!

Äijähoroskooppi tarjoaa ei niin luotettavista lähteistä sinulle toinen toistaan turhempia vinkkejä. Katsotaampa siis hieman mitä viikko tuo tullessaan.

 

Muutosten tuulet antavat löyhää ilmavirtaa kun Vaaka pyrkii pitämään kuppinsa tasapainossa. Loppupeleissä kuitenkin tiedämme kuinka pahasti Vaaka onnistuu kuppinsa kumoamaan ja löytämään itsensä kantakuppilan tuolin alta.

Sanansa haluaa sanoa tilanteessa kuin tilanteessa niin Leijona kuin Skorpionikin. Näiden kahden tiet risteytyvät lähiaikoina ja tapahtumia ei pysty kuvaamaan edes luutun säestyksellä. Toki legenda jää ihmisten mieliin hyvin eläväisesti ja tarina muokkautuu sitä urhoollisemmaksi, mitä usempi suu sitä kertoo.

Jousimiehen aika olisi nyt. Siis juuri nyt! Tai siis olisi ollut, mutta se nähtävästi meni jo. Parempi onni ensi kuussa sitten.

Rakkaus on ylimmillään, kun Vesimies ja Kalat pääsevät kylpemään hyisessä saimaassa syksyn viimeisillä plus-asteilla. Rakkaus toki lämmittää, mutta ei kai sillä sentään keuhkokuumetta estetä? Ei helevata..tulkaa äkkiä pois sieltä järvestä! Eihän sitä saunaakaan ole vielä lämmitetty!

Kirjoittaja kävi varmistamassa, että näkyykö Saimaassa Kaloja tai Vesimiehiä. Uskoisin ainakin kalojen jo hukkuneen, kun noin kauan ilman happea sukeltavat.

Jos onnesta puhutaan, niin nyt korva tarkkana. Kaikenlainen pelaaminen, arvonta ja riskien otto on nyt aivan loistavassa vaiheessa kun tässä kuussa maa sattuu kerrankin kiertämään aurinkoa. Parempaa hetkeä sokeaan riskin ottoon ei siis voisi olla! Kaikkihan sen toki jo arvaavatkin, että puhumme Kauriista. Nuo ylpeät paskiaiset! Odottakaahan vain seuraavaa kuuta kun aurinko rupeaa taas kiertämään maata..

Huomion keskipisteenä ja ihailevilla katseilla kylpevä Oinas nauttii tästä viikosta täysin siemauksin. You go girl! Tai siis.. hyvä äijä! On nimittäin siinä sixpäckissä ihailemista riittäviin. Oli se sitten hommattu salilta, tai vaikka lähimmän huoltoaseman tarjoiluhyllyltä.

Kuvassa alkuperäinen ja täysin treenaamaton sixpäck.

Itsehillintä ja raha-asiat eivät aina ole vahvimmillaan kun Härästä puhutaan. Mutta tällä viikolla kyllä molemmat asiat pääsevät loistoonsa kun yllättävä remppa viekin enemmän tuohta kuin oli luvattu ja iloiset ärräpäät lentelevät loppulaskua laskeskellessa. Joten niin sitä voidaan taas todeta toteen vanha kunnon sanonta "ottaa härkää lompsasta".

Kaksosista voi olla turvaa ja iloa toisillee, ellei se ole vain horoskooppisi, silloin voi olla todella yksinäistä. Mutta tällä viikolla voi ilo muuttua bileiksi, kun yllättävä vieras kolkuttaa oveen ja kertoo ilouutisesta. Kuka ja mitä se mahtaa olla? Jäämme kiinnostuksella odottamaan Kaksosten raporttia asiasta. Onhan popparit jo valmiina?

Tällä viikolla on syytä muistaa, että jos olet Rapu, niin oloasi helpottaa runsas veden juonti loppuillasta, taksilla kotiin nakkarin kautta ja purkillinen buranaa kyytipojaksi. Kyllä se punotus siitä helpottaa ja aamulla saatat vielä hyvällä tuurilla herätä nousevana Neitsyenä.