Tatti kovana uuden Äijähoroskoopin seurassa! Voiko pääkoppa keventyä blogia lukemalla?

Parhaimmillaan Äijähoroskooppi helpottaa maanantaista kolotusta. Toisaalta sivuvaikutuksena voimme todeta loppuviikolle syntyvän kaipuun uuden Äijähoroskoopin saapumiseen asti. Suosittelemmekin lämpimästi loppuviikon ajan korvaavien tuotteiden käyttöä, kuten: huumorisarjat, paikalliset komediaklubit (miksi ei hieman kaukaisemmatkin), firman virkistysillat, vitsikirjat sekä poliitikkojen suusta pääsevät sammakot (toisaalta niistä yli pääsemiseen tarvitaan hieman tuhdimpia rohtoja).

Mitäpä turhaa viikko suo meille? Let´s have a vilkaisu!

 

Jokin nakertaa Skorpionin mieltä. Voiko se olla työasia vai keskeneräiseksi jäänyt naapurille huutaminen? Asia on saatava päätökseen jotta se kivi vierähtäisi mielen päältä. Otappa siis naapuri mukaan töihin niin voit koko päivän huutaa kuuppa punaisena sille, ah niin ihanalle naapurille niistä pirskatin verhojen välissä kyyläämisestä ja ainaisesta valittamisesta. Varmasti duunikin maittaa paremmin kun saat purkaa sydämeltäsi näitä teidän päivittäisiä ja yhteisiä kohtaamisianne.

Disko ja bilettäminen kutsuu Leijonaa. Liimaa siis uljas harjasi klimpillä jakaukseen, sekä syöksy kohti tanssilattioita ja estradeja. Nyt on Leijonan aika näyttää kyntensä!

Rapu odottaa tatti punaisena tietoa tulevasta viikosta. Ja kyllähän se on taas todettava, että ei se lottovoitto tullut tälläkään viikolla. Ei arpaonni suosi, eikä työpaikasta lähtö ole siis edelleenkään ajankohtainen asia. Vielä ainakin yksi viikko sorvin ääressä ja parempaa tuuria seuraavalla viikolla.

Kuvassa Rapu tatti otsassa. Ei siis oikeasti. Mutta olisihan se nyt hulvaton näky jos oikeasti olisi! Joten käytä mielikuvitustasi ja repeä totaaliseen nauruun kun näet sen. Tai siis kun kerran olet internetissä, niin riittää että puhallat vain hieman enemmän ilmaa nenästäsi..

Lupasitko jotain jollekin ja nyt se kalvaa haurasta mieltäsi kun et kuollaksesikaan muista mitä menit lupaamaan. Päivät eivät aina ole leppoisia, jos satut olemaan Vaaka. Parasta on vain opetella uskottavasti väittämään omaa kantaasi oikeana ja pysyttäytymään roolissasi, kuten James Bond tekisi. Kuinka sitä muuten voisi yhden elokuvan aikana kylvää siementä niin moneen vakoon? (Anteeksi ranskankieleni). Jotkut väittävät sitä ehkä charmiksi..

On ilo huomata, että Äijähoroskooppi osaa kertoa ja jopa ennustaa todellisista tulevista tapahtumista! Viime viikolla totesimme Kaksosten kokevan yllättävän tapaamisen toistensa kanssa (jos et vielä ole viime viikon Äijähoroskooppia lukenut, niin kipinkapin lukaisemaan ja pysymään maailman menossa mukana). Ja kuinka kävikään.. Ihanaa rakkauden- ja välittämisen osoitusta tapahtui kun Kaksoset pääsivät vihdoin näkemään toisensa. Vaikuttaa vahvasti siltä, etteivät Kaksoset ole nauttineet tarpeeksi Äijähoroskoopista, sillä tapaamista puidaan kuitenkin monella taholla floppina. Punainen lätsä tosin kertoo tässä yhteydessä siitä, että rakkaus kumpuaa jostain niin syvältä, ettemme osaa tätä mieltä käsitellä ilman Kaksosten ajatusmaailmaa

Jousimiehen viikko lipuu kevein kentaurin askelin kohti viikonloppua. Eipä sillä nelinkontin kulkevalla kädellisellä muuta olekaan suuntana kuin mieltä keventävä perjantai-pullo.

Syksy on parasta aikaa Kauriin kaltaisille ruska-punkkareille. On ilo käpertyä eriväristen lehtien sekaan ja tarkkailla luonnon kuolemista, odottaen taas kevään uudestisyntymistä. Kunhan Kauris vain muistaa nousta ajoissa ylös puskasta, ettei perse jäädy kiinni ja päädy itsekin lumen alle iglun lattiapaneeliksi.

Ruska-punkkarit ne sitten rakastavat kuolevaa luontoa ja sen värejä.

Jonkun kommentti saa sinut miettimään tekojasi uudelleen. Ei ole helppoa olla Neitsyt enää nykymaailmassa kun näin kovasti panetellaan joka puolelta. Vesimieheltä tosin odottaisi suurempiakin tekoja tällä haavaa, sillä planeetat ovat selkeästi Vesimiehen puolella kun Pluto ohittaa Mikin ja Konstaapeli-Sisu on auringon tiellä.

Turhautuneisuus painaa Härkää kun sitä ei ymmärretä. Silti yrittämällä yrität hauskuuttaa ympärilläsi olevia, ja epätoivoisesti päästät suustasi toinen toistaan erikoisempia sutjautuksia.

Oinas unohtaa kiireensä hetkeksi ja muistaa taas minkälaista on olla kuin pikkupoika syksyn sateen jälkeisenä aamuna, kun vapaapäivä kutsuu ulos leikkimään ja tekemään kolttosia. Toisaalta se kiire kyllä rojauttaa Oinaan takaisin haavemaailmasta muistuttaen vastaantulevan, valojaan välkyttävän rekan lailla keski-iän kriisistä ja asuntolainasta, johon Oinas vähitellen uppoaa, kerta kerralta syvemmälle, kunnes huomaa ettei voi enää edes töissä liikkua kevein askelin nyysimässä naapuripöydissä ahertavien klemmareita, ihan vaan aikaa tappaakseen. Mihin katosit lapsuus!

Tähän viikkoon pääsee parhaiten sulautumaan Kalan lailla. Sen voi ottaa vastaan ainoastaan virran mukana uiden. Kuraa ja sontaa onkin koko viikon luvassa. Viikonloppu toki piristää, mutta sen ainainen ongelma on sen lyhyys ja jatkuva limbo, nimeltä maanantai.