Kokis, tuo nörtin polttoaine <3

Kierretääs vähän kauempaa, taustat on aina tärkeitä... :)

Siivoilin tässä jokin aika sitten MiesLuolaani. Se on semmoinen pieni 41 neliöinen huone autotallin päällä. Oli muuten kautta aikojen paras juttu tavata nyt jo ex-sukulaisia tuolta suuren veden takaa. Tuli juttua autotallin rakentamisesta ja Hal’in eka kysymys oli pirullisen yksinkertainen: ”You are making it two floors, are you?”.

No en. Vielä. Seiniä ei ollut vielä rakennettu, vasta sokkeli valettu. Homma seis. Piirsin uudet kuvat ja kattotuolifirmalta uudet kuvat ja laskelmat… Metri lisää seinää, eristys kunnollinen ja hups, siitä tuli harrastehuone. En ole katunut. Kyllä tuolla toisella puolella osataan. No, Hal tietysti on tehnyt elämäntyönsä 3M:n keksijäosastolla, joten visioita on. Iso kiitos sinne tuon kysymyksen tekemisestä.

Tuo miesluolani on nykyään aika pitkälti vain valokuvaukseen liittyvässä käytössä, en kuvaile siellä kuin jotain pientä, mutta säilytän siellä kamojani. Ja uskokaa pois, kannattaa tehdä silloin tällöin pieni inventaario…

Bokeh

Löysin sieltä mm. 4 kpl 8Gt MicroSD-kortteja, muutaman 4-32Gt SD-kortin ja paljon muuta pientä. Sellaista mitä en edes muistanut omistavani, saatikka itse enää tarvi.

Meillä on alueen kerhojen kanssa sellainen pieni Kirppispalsta Facebookissa. Ihan sen takia, että joskus on kiva ja nopea myydä/ostaa/vaihtaa kamaa ihan paikallisesti. Mukana on harrastajia kaakkoisesta Suomesta. Iso osa kamasta on vaihtanut omistajaa ihan henkilökohtaisesti. Kiva tehdä kauppaa ihan Face2Face, jää se postitteleminen pois ja kaman voi testata heti.

Ennen kaikkea harrastajapiireissä aletaan olla jo tuttujakin tällä alueella. Ja se jos mikä ei ole huono asia! Minun politiikkani on koittaa saada valokuvauksen harrastajat harrastamaan yhdessä. Lisäksi on meidän kaikkien etu pitää hyvät kamat liikenteessä paikallisesti.

Yhdessä me saamme nimittäin paljon enemmän aikaiseksi.

Tämä yhteistyö on jo poikinut mm. retkiä Mikkeliin, jossa myös toimii aktiivinen kerho. Saa nähdä ties mitä tässä saadaan vielä aikaiseksi. Näistä retkistä ja muista jutuista kirjoittelen vielä lisää. Heinäkuussa olemme menossa Hesaan, Kameraseuran vieraaksi, Suomenlinnaan - ainakin.

Neitvuori, Mikkelin Kameraseuran kanssa retkellä

Toimintamme on täysin avointa, mukaan useimmille retkille pääsee, vaikkei olisi jäsenkään – missään kerhossa. Facebook sivumme on myös avoin kaikille.

Äläkä unohda tutustua myös muihin mahdollisiin alueellasi vaikuttaviin kerhoihin. Tästä harrastuksesta saa hurjasti enemmän irti kun tehdään yhdessä.

Mutta miksi siis otsikossa on kokis, tuo ihana nektari, jonka voimalla on sekä koodia väännetty, että kuvia käsitelty… No siksi, että sain päähäni vaihtaa nuo muistikortit, mieluummin kuin muutamaan euroon, 1.5L Coke Zero pulloihin. Harrastaminen on kivaa - harrastaminen pilke silmäkulmassa on vielä moninkerroin kivempaa ;-D

Sain niitä pari… Hihi…

<3

Linkit:

Se kirppisryhmä on: Kamerakerhojen kirppis, Kaakkois-Suomi – Tervetuloa!

Ja Kamera73:sen, jonka puheenjohtajana toimin, Facebook-sivu on Kamera73 – Tervetuloa harrastamaan – Yhdessä! (Kummallekaan sivulle liittyminen ei siis velvoita sinua yhtään mihinkään, toimintamme on avointa ja vapaata!)