Kompensaatiomies - Neitimies

Joskus ihmettelin kavereitani, joilla ei ole vaimonsa kanssa mitään yhteistä. Ei yhtään mitään, täysin eri planeetoilta ovat, enkä puhu nyt mistään mies on kuusta ja nainen Venuksesta höpöilyistä. Se oli valinta, jossa haluttiin säilyä kuivin jaloin. He halusivat erillisen elämän, jossa saavat olla puhtaasti omillaan. Saivat sen ja nyt he ovat.

Tiedän miehiä, vaikka en heitä miehiksi kutsukaan, jotka ovat feministi-naisensa puudeleita. He uskovat, että miehen paikka on koirankopissa ja kun on tarpeeksi kiltti, saa säälistä joskus pillua. Heille on uskoteltu, että kunnollinen mies on tottelevainen mies, jolla ei ole mitään tarpeita pihasta pidemmälle.

He ovat aisankannattajia, jotka mielellään nuolisivat Giovannin spermaa vaimonsa vatsalta sillä verukkeella, että kerrankin pääsivät seksikokemukseen.

Eriytyneen elämän valinneet ystäväni ovat miehiä, kuten sen sanan olen oppinut ymmärtämään. He ovat tehneet valintansa ja seisovat sen vieressä, vieläpä ylpeinä siitä.

Toista maata ovat nämä kelmeät nössykät, jotka häpeävät pallejaan ja yrittävät olla mahdollisimman vähän mitään sukupuolta. Se ettei seiso, ei enää haittaa.

Neitimiehet kutsuvat olotilaansa sivistykseksi, vaikka se on pelkkää heikkoutta. He ovat karkuun juoksijoita, jotka olettavat, että joku kuitenkin paikkaa.

Perheessä pitää olla pää. Useimmissa tuntemissani perheissä se on nainen, joka määrää kaiken. Mies voi olla lupsakka seurakoira, lastenhoitaja ja rahantuoja, mutta nainen on se, joka päättää. Useimmat tuntemani perheet ovat suhteellisen onnellisia. Kuvio näyttää toimivan.

En tiedä yhtäkään perhettä, jossa mies olisi pää. Romanttinen ajatus wife-beater paitaisesta örisijästä, joka näyttää naiselle paikan sängyn ja hellan välissä on pelkkä utopia. Ei sellaista ole enää olemassa.

Hyvä jos olisi, kerrankin mies olisi se, joka käskee. Koska jommankumman se on tehtävä.

Kolmas tie on se, että ollaan tasavertaisia ja samanarvoisia. Se on helvetti. Jatkuvaa sotaa ja taistelua joka asiassa, eikä kumpikaan voita koskaan.