Kesätreenit - kivaa vai kamalaa!!??

Hyvää Hellettä!!

Tässä hieman kesäherkkua yhdeltä pojistamme! Omatoiminen jakso on tosiaan nyt käynnissä ja kyllähän tosiasia on, että vähintäänkin muksut pitää ohjata kohteliaasti ns. yhteisiin omatoimisiin tiettynä kellon aikana. Ymmärrän toisaalta tuon ihan hyvin, sillä ei tässä kelissä yksin juokseminen tai punnertaminen kovin kivaa ole. Toki toiveena oli, että pojat itse pystyisivät sopimaan yhteisen whatsapp-ryhmän avulla hetkiä, jolloin kävisivät tekemässä n. tunnin treenin, mutta nyt voidaan todeta, että se ajatus ei toiminut. Luulisi, että jatkuvalla kännykällä viestittelyllä olisi mahdollistettu myös jotain hyödyllistä. Käsi ylös virheen merkiksi - ei onnistunut!!

Kesäterveisiä Joonalta

Kausi lopeteltiin normaaliin tapaan Turussa JBT-turnauksessa sunnuntaina 25.5 ja mietin, että vihdoin pääsee sille lomalle, mutta sitten minulle kerrottiin,että kyseinen loma olikin vain 2 viikkoa ja sitten pitäisi taas jaksaa treenaata kuukausi. Tästä minä en tykännyt koska ajattelin, että viettäisin kesäpäiväni pihalla kavereiden kanssa jos vain aurinko paistaa tai kotona pelaten Fortniteä, mutta että pitäisi vielä ehtiä treenamaan 3 kertaa viikossa kuukauden ajan... Ei Ei Ei! Ei sovi aikatauluuni. Siispä vietin tämän treenikuukauden sängyssä löhöten eikä tullut käytyä kuin ehkä muutamissa treeneissä. Oli ne treenit ihan hauskoja ja siellä oli uusia asioita ja futistakin taidettiin pelata, mutta kyllä minä mielummin olisin ollut ihan jossain muualla. Sinä kuukautena kuntoni ja koripallo taitoni eivät kehittyneet lainkaan, päinvastoin kuntoni vain huononi, huononi ja huononi kunnes en enää jaksanut hölkätä perusvauhtia edes viittätoista minuuttia. Silleen siinä käy kun laiminlyö treenit, löhöää sängyssä ja syö roskaruokaa.

Tottakai minä sitten harrastin jonkin verran muuta liikuntaa kuin en niissä koris treeneissä käynyt! Harrastin mm. trampalla pomppimista ja pyöräilyä.

Heinäkuulle oli tiedossa pelkästään omatoimista harjoittelua esim. pihakorilla heittelyä ja liikkeiden hiomista, juoksulenkkejä omatoimisesti, trampalla pomppimista ja muita fysiikka harjoitteita. Minuunhan tämä järjestely ei vaikuttanut mitenkään, koska suunnitelmissa oli edelleen vain kaverien kanssa kaupungilla hengaaminen ja sängyssä löhöäminen. Tosin minua vähän harmittaa se, että minulla ei ole oikeastaan kiinnostusta urheiluun vaikka haluaisinkin pysyä hyvässä kunnossa.

Sitten kun alan taas harjoittelemaan korista aktiivisesti siinä syksyllä niin saattaakin tulla ilmi, että kaikki kaverit ovat menneet ohi minusta ja olenkin ihan pihalla kuvioista sun muista, kun en ole harjoitellut kesällä lähes yhtään, mutta sen näkee sitten.

On mulla kuitenkin tästä kesästä jäänyt aika hyvä fiilis kun on saanut tehdä mitä huvittaa, mutta kunto on huonontunut siitä olen varma enkä ole yhtään tyytyväinen. Ei siis kannata laiminlyödä treenejä aivan kokonaan, mutta ei niissä kaikissa tarvitse käydä :D

- Joona -