Tervetuloa Kouvojen Junnublogiin !!

Hienoa - vihdoinkin taitaa teksti näkyä !?

Onhan tätä hierottu kun erään innokkaan vanhemman ideasta on mennyt jo kohta 6 kuukautta ja nyt ideasta alkaa vihdoin tulla totta. Osittain oma vika kun yrittää tehdä harrastuksia näin työpäivän aikana ; ) 

Eli Tervetuloa Kouvojen Junnublogiin!!

Tarkoituksena on tietysti aktivoida omasta mielestään hyvinkin verbaalisia lahjakkuuksia, 12-13 vuotiaita korisjunnuja myös kirjoittamaan ajatuksiaan eikä ainoastaan jauhamaan niistä kesken tärkeää harjoitusta. Tosin teitä hyvät lukijat ajatellen niin, että ihan kaikkea en ehkä blogiin asti laita. Eli kevyt allekirjoittaneen ns. ennakkosensuuri kuitenkin sallittaneen. Voidaanko tässä vaiheessa projektia puhua enää ennakkofiiliksistä, joten kutsutaan tunnelmia vaikka osuvammin synnytystuskaksi vaikka niistä ei ole omaa kokemusta kuin ainaostaan verkkokalvoille syöpyneiden muistikuvien muodossa. 

Viittaan tällä nyt siihen, että kyllähän poikia on paljon helpompi saada vaikkapa aina ikävään jalkatyöasentoon hyttysiä vilisevässä metsässä kuin kirjoittamaan muutama sata sanaa paperille. Tai toivottavasti lähettävät tuotoksensa kuitenkin sähköisenä, ettei nyt tarvitse vielä ruveta itse kirjoitushommiin! Aihealueita on annettu laidasta laitaan, mutta kyllähän niissä aina joku linkki koripallon pelaamiseen tai harjoitteluun pyritään pitämään. Osa, tosin valitettavan harva, harrastaa vielä muitakin lajeja, joten yritetään keksiä heille myös hieman koriksesta poikkeavia aiheita. Korostan vielä, että en siis ole ulkoistamassa omaa tajuttomuuden virtaani valmennettavilleni, mutta otsikon verran heitä pitänee jeesata. Aiheet ovat luonnollisesti sellaisia, joista suurten yleisömassojen lisäksi ehkä myös meikäläiset valmentajat ja samalla vanhemmat mielellään kuulisivat tai siis lukisivat lisää. Ei se meinaan taida meidän aikuistenkaan lukuinnostus olla enää "kansakoulun" tasolla, jolloin kärpäslätkänkin käyttöohje piti lukea ennen käyttöönottoa - paitsi meidän kaikkitietävien kaksilahkeisten.

Aiheina siis otteita arjesta ja juhlasta, harjoittelusta ja pelaamisesta, kesästä ja talvesta, ulkomailta ja kotimaasta sekä kaikesta muusta kivan ja kauhean välimaastosta. Kannustetaan, lahjotaan, uhkaillaan ja katsotaan, josko joku innostuisi jopa runoilemaan. Saattaa olla, että ajoittain pääsette myös Coachin ajatuksista nauttimaan tai muun Staffin arkea jakamaan. Kierrämme Amerikkaa ja Latviaa, Turkua ja Kouvolaa, useimmiten pelkkää Jatke Areenaa. Kukin kohti omaa parastaan ja toivottavasti joukkueena C-junnujen SM-sarjaa.

Lapsuudesta kohti teini-ikää, mutta aina jollain tavalla hauskaa sen olla pitää.

Kesäterveisin

Coach Iso J