Eliteprospects vaihtunut Linkediniin!

Moi,

Arki on täällä Tampereella mennyt eteenpäin ja taas on tullut opittua paljon uusia asioita elämässä. Koska siirtorajan jälkeen olin edelleen ilman pelipaikkaa sai se minun katseeni kääntymään hieman muunkin elämän puoleen kuin pelkkään kiekkoilijan arkeen. Olen opetellut paljon uusia asioita mistä minulla ei ole ollut paljoakaan kokemusta aikaisemmin. 

Nyt olen tutustunut CV-nettiin, tehnyt oman CV:n ja luonut itselleni Linkedin profiilin.

Tämä on ollut mielestäni erittäin opettavaista aikaa minulle. Aikaisemmin CVni oli Eliteprospectissa ja siitä ei ole tarvinut juurikaan itse päivitellä vaan sen on hoitanut joku puolestani. Nyt olen tutustunut CV-nettiin, tehnyt oman CV:n ja luonut itselleni Linkedin profiilin. Joo, tiedän että tämä on monelle arkipäivää. Minun elämässäni ja ammattiurheilijan arjessa ei ole Linkedinit pyörinyt ja tilastoja ollaan katseltu Eliteprospectista. Linkedinistä minulle on paljastunut aivan uusi maailma. Asioita joista en tiennyt ja olen huomannut että se on todella tärkeä työkalu työn etsimisessä.

Mitään lopullisia ratkaisuja en ole vielä tehty kiekon suhteen.

Isoja asioita ja muutoksia saattaa siis olla elämässä edessä. Mitään lopullisia ratkaisuja en ole vielä tehty kiekon suhteen. Mutta silti olen isojen kysymyksien äärellä. Yksi työhaastattelu on jo takana ja toinen on tulevalla viikolla edessä. Mutta niistä lisää jos on jossain vaiheessa aihetta. 

Viime viikolla olin elämäni ensimmäisessä työhaastattelu. Aikaisemmin agentti tai minä itse olen hoitanut neuvottelut ja paperit ovat olleet valmiina, kun olen mennyt paikalle. Työhaastattelu oli erittäin mielenkiintoinen tilanne. Uudet asiat ovat aina mielenkiintoisia ja on ihan kivaa päästä mukavuusalueen ulkopuolelle.

Osa kiekkoilijoista on jo siirtynyt kesälomien puolelle ja kuukauden sisällä lähes kaikki muutkin ovat jo kesälomilla. Itse sain aloittaa tulevaisuuden suunnittelun hieman aikaisemmin ja nyt ollaankin päästy jo aika pitkälle. Katsotaan siis mitä lähiviikot tuovat tullessaan!

Aurinkoista alkavaa kevättä!

- Jere