Kamat kassiin ja kohti uusia haasteita!

Paljon on tapahtunut sitten viimeisen kirjoitukseni. En olisi vielä viime kirjoitusta rustaillessani voinut edes uskoa että seuraavan kerran kun kirjoittelen tekstiä olisin omassa kodissa, kaukana Imatralta ja ilman Ketterää.

Olenhan minä oppinut tässä 15 vuoden aikana aktiiviurallani että kiekossa tehdään paljon päätöksiä. Kun jotain päätöksiä tehdään niin ne myös tapahtuvat nopeasti. Toisaalta nämä nopeat liikkeet ovat olleet osa minun uraani. Jääkiekkomaailma on myös sen verran pieni ettei ikinä kannata lähteä mistään ovet paukkuen, koska sillä sulkee monta ovea takanaan. Ikinä ei tiedä mitä edestään löytää. Vaikka kuinka tuntisi kokeneensa vääryyttä on vain parempi niellä ylpeytensä ja Jutin sanoin, mennä eteenpäin!

Tarvitsee kyllä sanoa näin lopuksi että Ketterässä hoidettiin ketterästi ja hyvin kaikki asiat!

Osa ongelmaahan on tietenkin se että tässä maailmassa tehdään paljon päätöksiä tunteella. Loppupeleissähän jokainen pelaaja on vain pelinappula jota voi periaatteessa siirrellä juuri niin kuin seura itse haluaa. Mutta näitäkin asioita voi hoitaa monella tapaa mutta tarvitsee kyllä sanoa näin lopuksi että Ketterässä hoidettiin ketterästi ja hyvin kaikki asiat!

Kun yksi ovi sulkeutuu niin seuraava aukeaa.

Aika näyttää minne elämä vie tulevaisuudessa. Kun yksi ovi sulkeutuu niin seuraava aukeaa. Uskon kyllä että elämässä kaikella on tarkoituksensa! Toivon menestyksekästä loppukautta Imatralle, siellä on koossa loistava joukkue!