Tervetuloa seuraamaan Maskin takaa blogiani!

Terve kaikille lukijoille,

Tässä hieman alustusta tulevaan maailmaan joka tulee pyörimään blogissani. Eli olen 34-vuotias jääkiekkomaalivahti. Ensimmäisen edustuspelin miesten sarjoissa pelasin KooVee:n paidassa (Suomi-sarjassa)  lokakuussa 1999  jolloin matkustimme Kotkaan Titaanien vieraaksi. Se oli aikamoinen kokemus nuorelle miehelle, joka haettiin pelireissuun suoraan koulun penkiltä. Tuolloin minulla ei ollut yhtään kokemusta edes A-junnujen treeneistä, saatikka edustuksen. Ensimmäisen sopimuksen liigaan tein kesällä 2001 Tapparan kanssa. Tuona vuonna 2001 meidän tämän kauden joukkueessa lainalla ollut Mikko Kokkonen vasta syntyi. Ensimmäiset liigapelit tulivat seuraavalla kaudella 2002-2003 Espoossa, jolloin maalivahteina olleet Jarmo Myllys ja Mika Oksa molemmat loukkaantuivat ja sain yllättäen pelejä liigassa. Siitä hetkestä tähän hetkeen on nähty monta sataa joukkuekaveria, satoja pelejä, monia joukkueita ja muutamia eri maita.

Ensimmäisen sopimuksen liigaan tein 2001 kesällä.

Paljon on elämä itsellä noista uran alkuajoista muuttunut. Silloin matkustin vielä yksin kiekkoilijan uran alkuvaiheita ja nyt perheeseen kuuluu 3 muutakin jotka myös pitää ottaa huomioon. Ei tarvitse miettiä mitä tekisi vapaa-ajalla koska siitä pitävät huolen 2 tyttöä jotka kyllä keksivät minulle tekemistä. 

Tarkoituksena blogissani on siis käydä läpi tätä hetkeä mitä arjessani tapahtuu niin kiekkoilijana, perheenisänä kuin yksityisyrittäjänäkin. Toki väliin voi tulla mietteitä menneestä verrattuna tähän hetkeen. Myös Liigan ja Mestiksen eroista varmasti tulee tarinaa.

Myös Liigan ja Mestiksen eroista varmasti tulee tarinaa.

Tekstiä on siis luvassa lisää ehkä vielä ennen jouluakin! Pysykää siis kuulolla. Lisäksi laittakaa seurantaan Twitter: JereMyllyniemi ja Instagram:  Maskin takaa. Siellä paljon tekstiä ja kuvia missä mennään!

- Jere