Kun arjesta loppuu tunnit kesken

Varmasti tuttu tunne monelle, eikös?

Luulen, että meillä on menossa ne kuuluisat ruuhkavuodet – on lapset, työt, toiset työt, harrastukset ja sitten olisi hyvä viettää vähän sitä vapaa-aikaakin. Usein on päiviä, jolloin nähdään aamulla ja sitten yöllä (vähän heikosti kyllä muita näkyy silloin), mikä aiheuttaa omalla tavallaan tiettyjä haasteita päivän aikatauluihin.

Tällä pohjattiin siihen yhteen ratkaisuun, mikä meidän perheessä löydettiin kesän aikana, nimittäin keskittäminen. Itsellekin kuulostaa hetkittäin edelleen mainoslauseelta, jolla ohjataan ihmisiä tekemään kaikki saman katon alla ja tuomaan raha omaan kassaan – tavallaan totta. Sitten tulee se mutta – nimittäin kyllä se ihan oikeasti helpottaa.

Meillä tavattiin juosta eri kaupoissa, vähän tarjousten perässä ja milloin mistäkin syystä, mutta nyt kun ollaan asioitu yhden kaupan alla, on kyllä jäänyt aikaa kaikkeen muuhunkin. Se helppous, kun samalla reissulla saat hankittua ruoat (välillä toki niitä aikuistenkin juomia), lasten vaatteet, keittiövälineet, elektroniikan ja miksi ei tarpeen tullen huonekalutkin, niin olisihan se ihan valehtelemista väittää etteikö se helpottaisi.

Vähän extraa sukanvarteen

Toki sitä oli päässyt unohtamaan myös sen bonus-seikan. Kyllä, tällä kertaa puhumme S-ryhmän kerryttämistä bonuksista. Kun asioi lähimmässä kaupassa suorittamassa nämä edellä mainitut ostokset, välillä tulee käytyä ulkona syömässä ja autoakin pitää tankata, niin yhtäkkiä huomaa puolivahingossa laittaneensa jopa ihan hyvän summan rahaa säästöön bonuksien muodossa.

Viimeisimpänä näistä pääsi hyötymään lapsista se vanhempi, joka sai kertyneillä bonuksilla lunastaa itselleen leluosastolta mieleisen ostoskorin ja onhan se 5-vuotiaalle iso asia, kun saa maksaakin ostoksensa itse. Noh, maksukortissa lukee kyllä allekirjoittaneen nimi, mutta ei se iloista ostelijaa haitannut. :D

Isot ketjut aiheuttavat meille usein tiettyjä mielikuvia ja vaikka itsekin mielelläni tuen pieniä paikallisia, en voi kieltää, etteikö tämä suuren kaupan tuomat edut ja palvelut helpottaisi arkeani niin, että ihan oikeasti minäkin siitä hyödyn – ei vain se iso firma. ;)

Näillä saatesanoilla toivotan teille muillekin kiireisille antoisaa loppusyksyä ja tsemppiä arjen haasteisiin! Muistakaa, että tärkeintä on antaa aikaa läheisilleen. :)

Teemu