Miehekkään pinkki välipala

Äijäthän ei mitään smoothieita juo!

Noh, onneksi en oo kovin äijä :D Miulla on jo pitkän aikaa kulkenut töissä ja matkoilla mukana smoothiepurkki, pelastamassa pahimmalta nälältä. Usein purkin sisältä taittu kovin pinkiksi, eli tästäkään ei kyllä lisäpisteitä heru...

Kesällä törmäsin Marjexin smoothiebariin ja heidän kanssan juteltuaan sainkin testiin erilaisia hilloja sekä pakastekuivattuja marjoja. Hillot on päätyneet enempi muun perheen käyttöön lettuiltoina, itsekin toki maltillisesti näin dieetin aikana maistellut, jotta tietää mistä puhutaan. Pakastenkuivatut marjat on olleet aivan loistava juttu, etenkin ihmiselle joka on elänyt pienen tovin ilman pakastinta! Noissa on todella paljon marjan hyviä osia edelleen olemassa ja etenkin maku on todella hyvä. 

Näläntaittaja

Ite oon tässä muutamien dieettien ohessa sisäistänyt tietyn smoothien tyylin sopivan omaan arkeen viemään nälkää ja olemaan makuun sopiva :) Vihersmoothieita on tullut testattua, mutta ne on kyllä jääneet aika takaalalle - omien ohjelmien pohjana on ollut kuitenkin massan lisääminen ja päivän kalori saannit pyörineet 3000-3600 Kcal välillä eli ihan saa ihminen syödäkseen.

Helppo välipala smoothie

250g rasvatonta maitorahkaa
200g kreikkalaista jugurttia
200g marjoja (mehukeittona, tuoreena, pakasteena)
tai noin 30g pakastekuivattuja marjoja
1 banaani tai omena
30-70g kaurahiutaleita
Sitruunamehua
Vettä koostumuksen ohentamiseen tarpeen mukaan

Nämä kaikki blenderiin ja naustiskelemaan :) Tällainen rahkasmoothie on siitä hyvä, että se vie tehokkaasti nälän ja kun mukana on, myös kuituja niin se pitää nälän poissa pidempään eli täydellinen lisä työpäivän aikana tai pidemmälle matkalle.

Ja kyllä - näitä kehtaa nykyään äijätkin nauttia ihan julkisesti eli sanoisin tämän olevan hyvä ratkaisu kaikille ;)

Laatu maistuu!

Tässä tutustuessani Marjexin tuotteisiin ja heidän toimintaansa, täytyy sanoa, että toiset ne osaa!
Pientä skeptisyyttä oli ilmassa, kun vaihdoin pakaste/tuoreet marjat pakastekuivattuihin, mutta aika nopiaan sitä sai huomata olevansa väärässä kaikkineen ennakkoluuloineen :)

Marjex tuottaa todella laadukkaita sekä terveellisiä marjatuotteita yli 50 vuoden kokemuksella täysin kotimaisista tuotteista ja olikin ihan huippua saada heidän tuotteitaan testiin - näitä tullaan käyttämään meidän kotona jatkossakin :)

Lisää tuotteista ja toiminnasta löydät marjex.fi ja somen puolelta esim instagram.com/marjexbar

 

Tässä vaiheessa toivottelen teille eri maistuvaa loppuviikkoa ja palaan ensi kerralla asiaan Kuvaajan kuntoprojektista sekä myöhemmin lettujuttua vielä Marjexin hillojen kera :)

 

-Teemu