Mies ruudun takaa

Mikä on monen sopan isimies, tai ehkä enemmin kuka?

Ruudun tällä puolen naputtaa Teemu, eli minä. Hyvin naisvaltaisen talouden asukas, joka saa kotioloissa nautiskella vaimokkeen, kahden tyttären ja saksanpaimenkoiran (kyllä leidi hänkin) vaihtelevan viihdyttävästä seurasta.

Tunnin kuvauksen ja monen editti version jälkeen miustakin saa säädyllisen meitsien ;D

 

Kotoa pyrin karkailemaan säännöllisin väliajoin punttisalin testosteronisen rautaiseen ympäristöön  :D

Vapaa ajan ulkopuolella koostuu työstä ravintola alalla - tällä hetkellä ravintolapäällikön/baarimestarin toimessa ja Altian juomatuote kouluttajana. Ura ravintola alalla on jo 11 vuotta vanha ja siihen on mahtunut töitä niin kokin, tarjoilijan kuin baarimikonkin muodossa.

Nykyinen baariurani alkaa olla 3 vuotta vanha ja into juomapuoleen sekä kaikkeen sitä liittyvään on kasvanut kasvamistaan jatkuvasti - etenkin kun vuosi sitten valmistuin Pernod ricardin maison ohjelmasta baarimestariksi ja nyt Altian koulutusten kautta päässyt jakamaan kaikkea tietoa eteenpäin. Luultavasti tässä juttujen edessä tulen yhdistelemään, myös jonkinverran juomapuolta tänne ruokahommien mukaan.

Toinen työnkuvani, mikä on aika isossa osassa tänne kirjoitteluun on vuoden vanha sivutoimeni valokuvaajana. Kameran olen omannut noin 15 vuotiaasta saakka, mutta vuosi sitten keväällä päätin lopettaa haaveilun ja alkaa toimiin - siitä syntyikin TMeuronen Photography. Sopivasti

Vuoteen mahtuu huiman paljon asioita ja kehitystä kaikinpuolin, pääpaino kuvauksessa on ollut henkilö- sekä tapahtuma kuvauksessa, mutta nyt sain aivan loistavan syyn alkaa taas hipistelemään ruokia kotosalla ja jäähdytellessä ikuistamaan niistä kuvan muotoon.

Ruokakuvaus on vielä olevinaan ajanpuutteen vuoksi ollut lapsen kengissä, mutta tekniikka on nopea hioa ja ihan varmasti tässä alkaa syntymään hyvin omanlaista matskua, myös siltä saralta :)

 

Tähän väliin lienee hyvä kohta heittää yksi ruokakuvista, mikä sai vaimokkeen naureskelemaan ja etsimään viimeistä päästäni pudonnutta ruuvia, kun kerroin sekä aloin toteuttaa visiotani kuvaussessiosta valkosipulin kanssa - ja eihän se olisi mitään ilman asiaan kuuluvia savuefektejä.

 

Tässäpä kaikessa lyhykäisyydessään esittely kierroksen teksti meikäläisen elämän täytteistä. Toimintaa voipi halutessaan (suositeltavaa se kylläkin on) Instagramin sekä Facebookin puolella nimimerkillä @TMeuronenPhotography.

Kiitos teille kaikille, jotka jaksoitte tavata loppuun asti - palaan taas asiaan tekstin ja kuvantäytteisen pläjäyksen muodossa hetkenä seuraavana ;)