Place where the magic happens

Mukavuus alue, mikä kauhea paikka! 
Ei vaineskaan, siellä on ihan hyvä olla - toisinaan. Kuitenkaan sinne ei pidä jäädä olemaan eikä ainakaan jumittua kokonaan, koska helposti käy niin, että huomaat pitkän ajan jälkeen, että onhan sitä ollut ihan kivaa (mikä kauhea sanapari). 

Mitäs jos olisitkin hypänny boxin ulkopuolelle, sinne mikä ei enää kuulu siun mukavuus alueeseen? Mitä siinä todellisuudessa menettäisi? Saattaisiko se jopa parantaa elämänlaatua, piristää päivää tai tuoda ihan vain hetken hurman (minkä arvoa ei kyllä missään nimessä pidä aliarvioida)

Niin, jos näiden kysymysten jälkeen et löydä enää yhtään syytä olla menemättä sinne niin silloin se kannattaa ;)
Itse olen hokenut tuota outside the box meininkiä jo pitkää, mutta se että oikeasti olen tehnyt asialle jotain on vasta alkanut. Puhuminen on helppoa, etenkin ihmiselle joka osaa puhua ja myydä ajatukset, jopa itselleen - tässä puhun itsestäni, sillä tätä tein pitkään. Mutta nyttemmin olen oikeasti siirtynyt puheista tekojen puolelle.

Ei näiden tekojen tarvitse olla aina isoja ja mahtipontisia vaan se voi olla jokin pieni juttu. Yksi pienimpiä, mutta jollain tapaa suurimpia asioita itselläni oli kun muutossa "hävitin" parranajokoneen ja päätin kasvattaa viikset. Tyhmää esimerkki? 
Tai sitten ei, sillä näillä haituvilla on ollut suuri vaikutus omaan minäkuvaani ja siinä kuinka haluan olla joka päivä enemmän sellainen kuin itse haluan olla, en sellainen mitä muut luulevat haluvansa minun olevan. Nämäkin viikset, luoden uutta minäkuvaani ovat avanneet tapahtuma ketjun, joka on vaikuttanut myös kuvauksiini.

Ennen ajattelin, että kuvissa pitää aina olla jotain mahtipontista, suurta, isoja värejä ja mitä kaikkea sekä luulin tietäväni juuri mitä haluan kuvata - eli pysyin siellä mukavan kotoisalla mukavuus alueella. Sitten tuli yhtenä päivänä puheeksi, että kuvailtaisiin mallin kanssa värikalvoilla ja tämänhän olin ajatellut, niin ettei se ole minun palani kakkua - toisin kävi. Yksinkertaisen kauniita kuvia, joista itsekin pidin todella ja niiden tekeminen oli todella mieluista - tapahtui jopa jonkinlaista kehitystä eli juuri sitä mitä boxin ulkopuolelta halutaan.
Toki edelleen mikä nottei tykkään tehdä ns isosti, mutta sanoisin oppineeni läksyni siitä, kuinka joskus vähemmän on enemmän!

 

Aina sitä yrittää hyvää ruutua, mut yleensä sitä tuppaa priimaa tulemaan :D Mallina kuvissa toimii Oona Jokinen, joka ajoi miut boksista pihalle kuvaamaan jotain minkä luulin olevan se ei miun juttu!

Se miten näet oman tekemisesi ja itsesi vaikuttaa aivan valtavasti kaikkeen, tekemisen laatuun, yleiseen fiilikseen ja mitä näitä nyt on. Yleensä olen varsin aurinkoenergialla toimiva persoona, mutta nykyään koitan etsiä elämässäni niitä asioita mistä minä ja läheiseni saa hyvät fiilikset ja sen mukaan mennään. Teen enemmän ruokaa oikeasti, kuvaan eri tavalla ja kokeilen uusia juttuja, jotka haastavat minut, mutta samalla tarjoavat paljon uutta oppia. Koetan tavata ihmisiä ja keskustella näistä jutuista heidän kanssaan, koska sieltä saa monesti mahtavalla tavalla uutta pontta ja ideioita tekemiseen, eli ympäröi itsesi läheisillä, jotka tukevat sinua ja ota rohkeasti hyppy tuntemattomaan - trust me se kannattaa! <3

 

Nämäkin on, ainakin omalla kohdalla, monesti ihan fiilis juttuja ja sekin on monesti pienistä seikoista kiinni. 
Tänään esimerkiksi sain ihan erilailla fiilistä ruoanlaittoonkin, kun meidän tämän hetkisessä väliaikas asumuksessa ainoa priima kohta on keittiö, vaikka se onkin vähän huonolla tavalla vanhanaikainen, niin pienillä väripisteillä siihen saa luonnetta ja alkaa ruoanlaittokin taittua ihan eri tavalla :)

Kaikki suuret kuvat koostuvat pienistä yksityiskohdista

 

Myös ruoanlaiton suhteen kehottaisinkin teitä kaikkia kokeilemaan säännöllisesti uusia juttuja, sitä saattaa vaikka yllättyä positiivisesti ;) 

Tässä vaiheessa kehoitankin tekemään jotain mitä ei haluttaisi tehdä ja katsoa mitä se tuo tullessaan ;)
 

Vaihtelevan sään vallitsevaa, mutta eri mukavaa viikon jatkoa kaikille, ketkä tänne asti malttoivat lukea!
 

-Teemu