Tontilla tänään - Puhtaat valkeat seinät

Meidän remontoidessa keittiötä, sisätyöt laajennusosassa etenevät seinien maalaamisen merkeissä.  Katto on liki kokonaan paneloitu ja seinistä tuli mieleen takavuosien tv-sarja Puhtaat valkeat lakanat.

Isoveljen huoneen ja työhuoneen oviaukot
Työhuone ja sähkökaapin paikka

Työhuoneen katto muistuttaa reikäjuustoa, kun lamput vielä puuttuvat. Taas tuli käytännön esimerkki siitä, miten tärkeää on hahmotella ja suunnitella koko remontti alun pitäen siten, että tiedetään mitä on tulossa ja mihinkin, jotta lopputuloksena ei ole nippu "ois kannattanu laittaa noi eri tavalla" -ratkaisuja. Lamput olivat vähällä lipsahtaa liian lähelle seinää, jolloin ne katossa kyllä olisivat näyttäneet hyvältä, mutta vaatekomeroiden tullessa paikalleen lamput olisivat kivasti valaisseet kaappien päällisiä, eikä muuta. 

Kuvat ovat tässä vaiheessa toistensa valkoista toisintoa. Otan ja julkaisen niitä silti, näistä näkee myöhemmin hyvin työvaiheiden etenemisen. Kuvassa tummana alueena näkyvä vessa odottaa vielä kalusteiden saapumista, laatat ja muut pintamateriaalit ovat jo autotallissamme (johon ei mahdu kohta enää nuppineulaakaan). 

Kuvien ottaminen on nyt huomattavasti vaikeampaa, kun väliseinät ovat paikallaan!

"Salaovi" on edelleen käytössä ja ikkunaseinä pystyssä.