Tontilla tänään - syntyy uutta :)

Sokkelilaudoituksen tekoa 

Perheemme on saanut viidennen jäsenen <3 Sunnuntaina sairaalaan lähtiessämme pihalla komeili vielä sama monttu paaluputkineen ja sorakasoineen kuin edellisen "Tontilla tänään" -tekstin aikoihin. Beiben kanssa kotiuduttiin tiistaina ja takapihalla näyttikin jo näin hyvälle!

"Karsinan" valmistuessa itsekin hahmottaa tulevan laajennuksen mitat paremmin ja ennen kaikkea on sellainen fiilis, että hei, tämä etenee! Laajennuksen ja etenkin sinne tulevan Antin työhuoneen tarve kristallisoitui viimeistään tänään aamulla, kun nykyinen työpiste on makuuhuoneessamme, jossa minä ja vauvaveli vietettäisiin aivan oman tahtista elämäämme seuraavat hetket. Vastasyntyneelle lepertely ja töissä budjetin vääntäminen eivät oikein kohtaa... Mutta kyllä tämä tästä!

Eilisen sateetkin osuivat meidän kannalta kohdalleen, puiden olikin kuulemma hyvä turvota, eikä yllä olevassa kuvassa näkyviä pieniä kolosia lautojen väleissä enää pihallamme erotakaan.

Kattotuolit odottamassa

Tontti alkaa olla kohtalaisen täynnä, kun toisella sivulla on vielä purettujen lautojen läjä ja peräkärri ja nyt toiselle puolelle oli ilmestynyt kattotuolit laajennukseen. Possakkaa, possakkaa!

...niin talon seinien ulko- kuin sisäpuolellakin - ei hyvää päivää, jos tässä olisi tarkoitus itse kokonaan tämä laajennus kolmen pojan kanssa väsätä!