Saimaa Fly Fishing - Mistä on kysymys, keitä me olemme.

Ensimmäisessä "postauksessamme" annamme itsestämme varovaisen kuvauksen. Internetissä emme kuitenkaan uskalla aivan kaikkea kertoa, joten jos olet utelias, ota rohkeasti yhteyttä. Tässä me olemme, olkaa hyvät! 

Nimi: Hujo

Titteli: PJ

Suosikki kalastusmuodot: Perhokalastus, kuhan jigikalastus ja pilkkiminen

Lempijuoma: Kossuvissy

Lyhyt kuvaus: Ohuehkon ADHD:n sävyttämä kaveri pystyy vaikka uimalla saamaan merilohen matkakoskelta jos niin päättää. Perho lentää välillä siiman varressa, välillä vapoineen ja keloineen koskeen. Kuhia kuitusiimoilla tartutellessa useammin napsuvat hermot ja siimat, kuin salamavalot. Innokas ja taitava tekijämies, joka potkii seuran muita ukkoja isolla monolla hanuriin jos ei meinaa hommat sujua suunnitellusti.

Juho kuhahommissa!

 

Nimi: Jati

Titteli: Vara PJ

Suosikki kalastusmuodot: Perhokalastus, vetouistelu, lohensoutu ja pilkkiminen

Lempijuoma: Vodka

Lyhyt kuvaus:  Naimisissa. Nukahtaa kapakkaan ennen kuin muut ovat edes tilanneet. Kalastamaan kuitenkin pystyy vaikka useamman vuorokauden putkeen syömättä. Innokas perhonsitoja ja nymfikalastuksen taitaja. Pääsee kalaan silloin, kun vaimo ei pakota kotona siivoamaan.

Jati ja Ruhan vahinkolaukaus

 

Nimi: Roki

Titteli: Kirstunvartija

Suosikki kalastusmuodot: Koskikalastus, vetouistelu ja tinder

Lempijuoma: Punaviini, ehdottomasti italialainen.

Lyhyt kuvaus: Kuten kuvakin kertoo, miehestä on moneksi. Tulee toivottavasti ottamaan suuren vastuun toimintamme kuvaamisesta ja kuvien sekä videoiden käsittelystä. Aloitteleva perhokalastaja ja innokas seuramies. Ei mielellään koskaan kehu saaliillaan. Tahkon Kunkku Pilkissä sai porukkamme ainoan kirjolohen ottaessaan selfietä.

Naurava kulkuri.

Nimi: Janne

Titteli: Sihteeri

Suosikki kalastusmuodot: Perhokalastus ja vetouistelu

Lempijuoma: Irkkukahvi

Lyhyt kuvaus: Innostunut enemmän perhokalastuksesta, kuin Virkkunen Barcan 6-1 maalista PSG:tä vastaan. Oppinut perhokalastuksesta muutamassa vuodessa enemmän kuin moni muu kymmenessä vuodessa. Aina rauhallinen järjen ääni, polttaa hermojensa sijasta sikareita.

Leskelä ja Ruunaan taimen vuosien takaa

Nimi: Maradona

Titteli: Seuramies

Suosikki kalastusmuodot: Kaikki käy, sotkeutunut nykyään myös perhosiimoihin

Lempijuoma: Fireball

Lyhyt kuvaus: Vast`ikään elämänsä rakkauden löytänyt puuhamies. Ei saa koskaan laskea saunaan yksin, tekee uskomatonta tuhoa Fireball pullojensa kanssa. Intoa on kuin ilmapallossa ja vauhti on usein sen mukaista, niin kalassa kuin yössäkin. Aina viimeisenä pystyssä. Alkanut oikeasti saamaan kalojakin.

Madonna ja Finnmarkin taimen.

Nimi: Pelti-P

Titteli: Yleismies

Suosikki kalastusmuodot: Perhokalastus, vetouistelu, taimenen nirhakalastus ja onnen onginta

Lempijuoma: Jalokahvi

Lyhyt kuvaus: Ei turhia hötkyile, malttaa aina ajatella ennen kuin toimii,  paitsi yössä. Kalastaa mielellään rauhassa, mutta yö-syönnille siirtyy sinne missä on kovimmat hätsit. Tosielämän Nuuskamuikkunen!

 

Pelti-P ja NZ taimen.

Nimi: "Maslov"

Titteli: Venäjän yhteyshenkilö

Suosikki kalastusmuodot: Perhokalastus klassisilla perhoilla

Lempijuoma: Laadukas rommi

Lyhyt kuvaus: Kaveri jota emme esittele, toimii varjoissa saaden usein ne suurimmat kalat. Tietää ja taitaa, isähahmo.

 

Maslov veneen nostossa

 

Tästä se kaikki nyt sitten saa alkunsa. Seuraavaksi luvassa todennäköisesti jo reissurapsaa, onhan kausi jo kovasti käynnissä. Tarkoituksenamme on investoida kopterikameraan, katsotaan saadaanko sitä koskaan ilmaan asti, tai ainakaan ehjänä takaisin. Kireitä!! 

-SFF