Maaottelutauon viettelyä

Blogitarinoiden toinen jakso.

Tällä kertaa innokkaana kirjoittelemassa `Talvisalon kasvatti` Kasper Piitulainen.
Arpaonnea tosiaan päästä blogittamaan, ihan eka kerta vastaavassa hommassa. Tosiaan Savonlinnasta kotoisin ja ensimmäiset luistimen piirrot talvisalon jäällä ottanut miehen alku. Nyt menossa toinen kausi SaPKo:n mestisjoukkueessa.
Asustelen Kirkkoniemessä äidillä talkkarina. Tämä järjestely johtuu ihan luontaiseduista, jääkaappi täytyy itsestään, autoetu on veroton ja muutenkin huolto toimii.

Mennyt viikko vietettiin maajoukkuen tauon merkeissä. Alkuviikko harjoiteltiin vielä joukkueen kanssa kovaa ja loppuviikko latailtiin akkuja. Kosteat kelit suosi sen verran ettei haravaan tarvinnut tarttua. Suurimmaksi osaksi aika kului remonttia tehdessä kotona: yläkerran makuuhuoneita uudistaessa. Mailakäsi piti totuttaa maalitelan ja naulapyssyn varteen. Mdf-levyä tuli naulattua kattoon ihan jokunen neliö. Nyt on listoja vaille valmista, mutta hyvältä näyttää.Kouluhommiakin tuli vähän tehtyä. Lukion kursseja puuttuu vielä jokunen ja niitä tässä pelaamisen lomassa suorittelen. 

Maalausvälineet tulivat tutuiksi

Tauon aikana ei jääkiekkoa tullut sen enempää ajateltua, vaikkakin leijonien pelejä tuli katsottua. Alkusyksy pelien osalta on ollut vähän ailahtelevaa ja sitä lähdetäänkni nyt mielet virkeänä parantamaan. Tuleva viikko onkin heti kova viikko kolmen pelin ansiosta, joista kaksi vielä tukevahkon bussimatkan päässä.

Sunnuntai-ilta alkaa olla jo pitkällä ja ajatukset ovat siirretty taas jääkiekon pariin. Toivotetaan vielä hyvää isänpäivää kaikille tähän loppuun. Ensikertaan...