Esittelyssä Antti Naukkarinen

Morjesta!

Olen aina sanonut, että kaikkea uutta pitää kokeilla paitsi... No jätetään se kertomatta.

Nyt kuitenkin tarjoutui tilaisuus kokeilla uutta uraa bloggauspuolella ja kyllähän tämä tilaisuus pitää käyttää hyödyksi.

Ohessa kuitenkin lyhyt esittely meikäläisestä ja samalla vinkkejä aiheisiin, joita tässä blogissa tullaan käsittelemään.

Olen 26-vuotias kiinteistönvälittäjä jo toisessa sukupolvessa. Lukion jälkeen menin suoraan armeijaan ja Lappeenrannan Rakuunaeskadroonassa ollessani heräsi ajatus, että jospa kokeilisin rahkeitani kiinteistönvälitysalalla ja siirryinkin suoraan perheyritykseemme töihin. Toki olin useita vuosia ollut jo kesätöissä yrityksessä, mutta nyt oli mahdollisuus työskennellä ihan vakituisessa roolissa.

Siitä se ura sitten urkeni tälle alalle. Ei voi sanoa, että helppoa olisi ollut, mutta vanhempien tuki ja pitkä kokemus alalta koulivat meikäläisestä lopulta mahdollisesti yhtenä Suomen nuorimpien joukossa välitysalan tutkinnot suorittaneen kiinteistönvälittäjän ja tällä hetkellä ala on vienyt minut täysin mennessään. 

Vanhempieni pikkuhiljaa jäädessä eläkkeelle olen ottanut enemmän vastuuta yrityksestä ja olen toiminut vuoden ajan yrityksen toimitusjohtajana. Itse en niin titteleistä välitä, mutta kyllähän se mukavalta tuntui kun vastuuta saa lisää harteilleen. 

Toimin työni ohessa myös usean kiinteistösijoitusyhtiön hallituksessa sekä useiden taloyhtiöiden hallitusten jäsenenä tai puheenjohtajana. Unohtamatta myöskään Savonlinnan Seudun Yrittäjien, Uusyrityskeskuksen sekä Etelä-Savon Kiinteistöliiton hallitusjäsenyyksiä.

Itse kannan suurta huolta Savonlinnan tulevaisuudesta, joten haluan omalta osaltani olla vaikuttamassa kaupungin tulevaisuuteen.

Moni on saattanut törmätä meikäläiseen myös paikallisen jääkiekkojoukkueen SaPKon peleissä, joita olen myös harrastusmielessä selostanut.

Katsotaan mitä tämä blogiura tuo tullessaan ja uskoisin, että teksteissä tullaan käsittelemään ajankohtaisia asumiseen liittyviä aiheita niin yrittäjän, kiinteistönvälittäjän kuin asuntosijoittajankin näkökulmasta.

Eiköhän kuitenkin ihan aluksi päätetä, että yhdessä laitetaan #savonlinnanousuun!

- Anttinau