Blogit

Behind the Frames

Behind the Frames

Kuvia ja tarinoita niiden takaa, eli hetkiä vuorien rinteiltä ja kilometrien korkeuksista, kohtaamisia ja kuumottavia tilanteita. Kameran takana (extreme-)valokuvaaja Lauri Aapro ja tarinoitsijana yleishäsääjä Liisa Väistö.

Benzina nelle vene

Jussi Tiippana

Vauhti ja vaaralliset tilanteet ovat muisto kaukaisuudessa, kun varhaiseläköitynyt ralliautoilija parsii kasaan vanhaa Alfa Romeotaan. Sivulauseissa autourheilua, jääkiekkoa ja ehkä joku sana rakentamisestakin.

Elä sinäkin liikkuen

Etelä-Savon Liikunta

Etelä-Savon liikunta blogissa käsitellään aluejärjestön tapahtumia sekä projekteja kulissien takaa. Kirjoittanina toimii ESLi työntekijät sekä yhteistyökumppanit.

Elämän suolaa

Teemu Aho

Olen kulkuriluonteen omaava mies, jolle elämän suolaa ovat perhe, harrastukset ja työ. Työtä olen aikoinani tehnyt basistina, professorina ja viimeksi yrittäjänä. Harrastuksiani ovat ennen muita reissaaminen, luonto ja luontokuvaus, kalastus, sienestys, puutarhan hoito, lukeminen, kokkaaminen ja sijoittaminen. Blogissa kirjoittelen pääosin harrastuksistani.

f/49 – Kameran läpi katsottuna

Mika Hasu

Ensisijaisesti neljän lapsen nörtti-isä.

Järjestelmäasiantuntija, valokuvauksen opettaja kansalaisopistossa sekä eritoten intohimoinen valokuvauksen harrastaja.

Hetki elämästäni

Ville Vauhkonen

Jani Autio

Jani Autio

Lappeenrantalainen stand up -koomikon alku, joka on jo muutaman vuoden kiertänyt naurattamassa ihmisiä Suomen open mic -lavoilla.

Jukurit Inside

Mikkelin Jukurit

Kaasu pohjassa!

Toni Lukander

Rallicross-kuljettaja, moottoriurheilun TV-kommentaattori & ajokouluttaja.

Asiaa radalta ja radan ulkopuolelta.

Keep on rockin'

Juhis Saksa

Karjalaistunut, sydämeltään umpisavolainen kahden pikkumiehen iskä. Mies. Uskoo, että elämää on pääkaupunkien lisäksi niiden ulkopuolella. Toivoo, että elämä ei olisi koko ajan saatananmoinen härdelli. Rakastaa sinut itsensä kanssa olevia ihmisiä, ruuanlaittoa sekä asioiden tekemistä pelkän puhumisen sijaan.

Kompensaatiomies

Janne Patjas

Ex-futari, ex-valmentaja, ex-laulajabiisinikkari ja ex-nuorisotyönohjaaja, tuleva ex-mies. Nykyisin kuntosaliyrittäjä ja nelilapsisen perheen munapää. Harrastuksina futiksen katsominen ja punttien nostelu, musaakin kuuntelen ja leffoja katson joskus. Maailma kiinnostaa, erityisesti sen pääkaupunki Lontoo.

Kossun seikkailuja 3. kivellä auringosta

Jukka Kosonen

Savolais-Karjalaiset sukujuuret omaava hybridi suomalainen, valokuvaava geokätköilijä ja todella huono sohvaperuna.

Kouvojen junnublogi

Coach Iso J

Harrastuksena koripallovalmennus vuodesta 2008.

Kukkola

Liisa Kukkola

Kirjoittaa stand upista, koska kukaan muu ei sitä tee. On nähnyt elämässään, joka on kestänyt jo jonkin aikaa, monta loistavaa stand up –keikkaa mutta myös väsyneitä vetoja. Kirjoittaa toisinaan elämästään perheessä, johon kuuluu kaksi aikuista ja 1,7 lasta. Saattaa kirjoittaa myös muista lempiaiheistaan, kuten sarjoista, kirjoista, teatterista ja kirpputoreista.

Kulissit kunnossa

Aapo Stavén

Teatterialan freelancer, joka ohjaa, opettaa, esiintyy, perustaa uusia esittävän taiteen tiloja ja -ryhmiä, mutta yrittää välttää itsestään käytettävän termiä kulttuurin monitoimimies. Joutuu kuitenkin myöntämään tämän melko osuvaksi termiksi.

Kulissit kunnossa on johdatus freelancerin elämään ja ympäristön tarkkailua kaiken maailman toimijan silmin.

Maskin takaa

Jere Myllyniemi

Men's World

Markku Olkkonen

Men's World kertoo miesten maailmaan liittyvistä aiheista. Tarinat urheilusta, miesten maailman ilmiöistä, henkilökuvista ja kiinnostuksen kohteista yritetään kirjoittaa mielenkiintoisista näkökulmista huumorilla höystettynä!

Mikko Mannonen

Mikko Mannonen

Mikko Mannonen on kotkalainen novellien ja laulujen (Duo Kiviriippa) kirjoittaja. Molemmissa tarkoituksena lienee ottaa kevyesti kantaa aikamme ilmiöihin jopa sarkastisinkin(?!?) keinoin. Tarinoissa esiintyvillä henkilöillä ei ole esikuvia tosielämässä. Tai sitten on. Vähintäänkin heidän nimensä ja äänensä on muutettu ja kysyttäessä kirjoittaja kiistää kaiken. Siis kaiken.

Monen sopan isimies

Teemu Meuronen

Baarimestari, valokuvaaja, isimies, kotikokki, bloggaaja, kouluttaja - mitä näitä nyt on.

Blogini tulee koostumaan kuvaushommista sekä ruokajutuista höystettynä nestemäisellä puolella.

Moottorisahajonglööri

Janne Mustonen

Janne Mustonen on taikuri ja jonglööri, eikä mikä tahansa jonglööri vaan moottorisahajonglööri. Tämä Guinnessin maailmanennätusmies viettää keikkamatkoillaan runsaasti aikaa autossa istuen ja siinä ehtii pohtia monenlaista.

Näitä pohdintoja Janne sitten täällä jakaa kanssanne ja kertooi minkälaista on Taikuri-Jonglööri-Yrittäjän vaihteleva arki.

My L(Awful) Life

Liisa Pellinen

My (L)Awful Life - Tervetuloa elämääni.

Liisa Pellinen.

38-vuotias asianajaja, vaimo ja äiti.

Blogissa elämääni kaikilla mausteilla.

Pienten puolesta Pariisiin

Tiina "Tilla" Knaappila

Vieraskynä

Pienten puolesta Pariisiin kesällä 2019 pyöräilevä toimittaja, entisen syöpälapsen äiti ja TRGM Jyväskylä-Kuopion viestintävastaava. Asuu Mäntyharjussa. Blogiin kirjoittavat myös vierailevat tähdet eli joukkueen muut jäsenet.

Possakkaa, possakkaa!

Salla Dufva

Possakkaa eli kaikenlaista rakentamista, remonttia, puuhaa ja puhdetta riittää, kun viisihenkinen perhe ryhtyy laajentamaan omakotitaloa!

Possakkaa, possakkaa! -blogissani seurataan laajennustyön edistymistä alusta loppuun saakka, kerrotaan työvaiheista ja niiden kustannuksista. Minun osuuteni rakennusprojektissa on puuhapetetyyliset lappuhaalarit päällä työnteon dokumentoiminen, he tekevät työt raksalla, joilla vasara pysyy kädessä eikä sirkkeli seilaa miten sattuu.

Ra_ s_kas Keski-ikä

Toni Jouhkimo

Ohimoiltaan harmaantuva perheenisä, joka koettaa hakea keski-ikäisyyden hyvät puolet ja kaataa kriisimyytit. Tarjoaa vertaistukea ja virtuaaliolkapäätä muille keski-ikäisyyden kanssa painiville.

Rocabarin jäljillä

Sami Kauppinen

Olen 43-vuotias mäntyharjulainen maaseutuyrittäjä. Perheeseeni kuuluvat vaimo Lotta ja kolme alle kouluikäistä lasta. Harrastan liikuntaa niin penkiltä käsin, toppatakkimiehenä urheiluseuran taustoissa ja fyysisesti useamman lajin parissa. Ajan Transitilla ja Yamaha XT:llä. Elän ruuhkavuosia, ihmettelen maailman menoa ja päivien kiitolaukkaa. Yritän nauttia elämästä ja onnistumisista ja tavoitteena on päästä vielä hipaisemaan nuoruusvuosien intohimoa.

SaimaaFlyfishing

SaimaaFlyfishing

Kalastusta laidasta laitaan ja joskus laidan ylikin.

SaPKo

SaPKo

Sapko-blogi kertoo pelaajien mietteitä Mestis-pelaajan arjesta ja elämästä jääkiekon ympärillä.

Kirjoittajina toimii: Kasper Piitulainen, Roope Urpolahti, Henri Keskilohko ja Elmeri Laamanen.

Sumulaakson tarinoita

KooKoo

Sumulaakson tarinoissa käydään läpi Kouvolan KooKoon Liiga-kautta 2017–2018. Tekstejä tuottavat oranssimustat laidasta laitaan: kauden aikana kuullaan ajatuksia toimistolta, valmennuskopista ja tietysti myös pukukopista.

Tuohimaa

Frans Tuohimaa

Tässä blogissa lukija pääsee ottelutuloksia syvemmälle kiekkoilijan arkeen.

Ylösheitto

Ylösheitto

Kouvot pyörittää Kouvolassa merkittävää urheilu- ja liikuntatoimintaa, jonka ääripäissä koripalloilevat hellyttävät taaperokerholaiset ja valtakunnan parhaimmistoa edustavat korisliigapelaajat. Tämä blogi valottaa yli 700 jäsenen ja liki 500 lisenssipelaajan toiminnan taustoja. Hyppää kyytiin!