Akut täyteen Köpiksessä

 

Näkymät Church of our saviorin tornista

Moikka. Maajoukkuetauko on lopuillaan. Tämä tarkoittaa joukkueesta riippuen kaikille noin puolentoista viikon taukoa peleistä. Jokaisella joukkueella on erilaiset tapansa käyttää ottelutauko hyödyksi. Jotkut harjoittelevat enemmän, kun taas toiset viettävät taukonsa enemmän lepäillen ja akkuja lataillen. Me kuulutaan varmaan aika normaaliin porukkaan kun saatiin edellisestä pelistä alkaen neljä täyttä päivää vapaaksi joukkueen yhteisistä harjoituksista.

Postikorttimateriaalia NyhavnistaItse vietin välipäiväni tyttöystäväni kanssa Kööpenhaminassa entisen pelikaverini Brendon Nashin ja hänen vaimonsa Kerin luona. Pelattiin Brendonin kanssa yhdessä ECHL:ää Bakersfieldissä kaudella 2014-15 ja ollaan sen jälkeen pidetty tiiviisti yhteyttä ja suunniteltu tapaamista joka vuosi, mutta kotikaupunkiemme yli 7000 km etäisyyden ja muiden käytännön järjestelyjen takia onnistuttiin näkemään uudelleen vasta nyt. Brendon siis pelaa tätä nykyä Köpiksen kupeessa Rungsted Seier Capitalin joukkueessa. 

Tyttöystäväni Silja, minä, sekä ystävät Brendon ja Keri.


Loma onnistui täydellisesti. Host-pariskunnan kanssa oli yhtä hauskaa kuin ennenkin. Lisäksi sää Köpiksessä oli tosi hyvä. Kierreltiin kaupungilla, syötiin hyvin ja nautittiin hyvästä seurasta. Tämä oli mulle ensimmäinen kauden aikana tehty lomareissu ja en usko että oli viimeinen. Hinta oli suunnilleen sama, kun ajaessa kahdesti Helsinkiin ja takaisin. Uusien asioiden kokeminen ja vanhojen ystävien näkeminen teki pääkopalle ihan törkeän hyvää.Nyt takaisin Lappeenrannassa ja pari kovaa treenipäivää takana. Mahtavaa päästä akut täynnä takaisin arkeen ja valmistautumaan tällä viikolla jatkuviin peleihin. 

Frans #35