Bloggaaminen - Mitä saan siitä?

 

Heipä hei. Nyt on sen verran hyvä viikko pelihommissa takana, että melkeen tekisi mieli sitä otteluraporttia kirjoittaa. Jätetään se nyt silti taas niille, joille se kuuluu. Jokatapauksessa viikko oli pirun hyvä. Tottakai voittojen takia, mutta myös se ilme ja sitoutuminen, mikä joka jätkällä oli penkin alle menneen avausviikon jälkeen, oli ihan mahtavaa. Nyt siellä näky meidän pelitavan mukaisia sovittuja juttuja.

Pystyimme myös olemaan unohtamatta niitä ihan perus juttuja eli taklauksia, blokkauksia ja kaksinkamppailuja. Jääkiekko on ihan sairaan hauska peli sillon kun joukkue on ihan ytimessä ja läpi koko pelin tuntee, että jokaisen pelaajan lataus on ihan just eikä melkein.

Jääkiekko on ihan sairaan hauska peli sillon kun joukkue on ihan ytimessä ja läpi koko pelin tuntee, että jokaisen pelaajan lataus on ihan just eikä melkein.No se siitä mehustelusta. Nyt on taas uusi viikko ja uudet kujeet.
Multa on muutama jätkä hallilla kysynyt - siis ehkä kaksi tai kolme jätkää - että miksi kirjoitan tätä blogia. Oon tohon kysymykseen vastannut jotenkin mun ekassa tekstissä ja taisi SaiPan nettisivuillakin olla pieni haastattelu silloin. Eli käytännössä täysin mielenkiinnosta. Mua kiinnostaa hirveästi se mitä some on ja miten sitä voi hyödyntää. Ihan yksilön brändäyksen tasolla, mutta myös miten joukkueet voi sitä käyttää.

Tää on siis periaatteessa täysin ilmaista mainostilaa. Oon kuitenkin tosi kädetön kaikkien tietokoneiden ja muiden laitteistojen ja niihin liittyvien ohjelmien kanssa, joten kysyin joukkueelta apua. Muotoilin sen silloin ehkä vähän eri tavalla, kuin "voisko joku vähän auttaa", mutta kuitenkin näin se oli. Olin ehkä enemmän ajatellut jotain Snapchat-, Instagramstory-tyyppistä hauskuutusta jollain seuran tileillä, mutta kun mulle ehdotettiin jossain vaiheessa tätä blogia, niin sanoin, että sopii.

Mä itseasiassa pystyn tän avulla oppimaan ihan hirveesti itsestäni ja mun tekemisistä.


Miten mä sitten hyödyn tästä? Edellä mainitun brändäyksen lisäksi siis. En saa tästä yhtään rahaa. Ainakaan vielä. Vink-vink. Tää myös vie multa jonkin verran aikaa, jonka siis tosin olin valmis uhraamaan ihan minkä näköiseen somettamiseen vaan, joten se ei ole ongelma. Voisin muutenkin pelata vähän vähemmän pleikkaria. 

Tää on nyt mun kuudes teksti, jos oikein lasken. Oon tässä vaiheessa huomannut, että ehkä isoin hyöty, mitä tästä saan, on se, että mä joudun tai saan nyt noin kerran viikossa pysähtyä miettimään, että mistähän sitä nyt kirjottaisi. Siinä samalla tulee mietittyä ihan perin pohijn kaikki, mitä viimeisen viikon aikana on tehnyt. Miten on harjoitellut, pelannut, syönyt, nukkunut? Miten viettänyt vapaapäivän tai vapaa-ajan ylipäätään? Mä itseasiassa pystyn tän avulla oppimaan ihan hirveesti itsestäni ja mun tekemisistä. Tää on sellanen juttu, jota en tosiaankaan ajatellut silloin, kun tähän lähdin, mutta musta tuntuu että tästä voi olla oikeasti hyötyä mulle ihan ihmisenä ja jääkiekkoilijana kehittymisessä. Ainakin toivon niin.
 
Kiitos kaikille lukijoille. Mä tykkään kirjoitella näitä. Toivottavasti tykkäätte lukea.
Frans #35