Terveiset Nauvosta!

 

 

Avausteksti on kirjoitettu juhannuksena. 

Tässä meren rannalla Nauvossa rosvopaistinuotiopäivystäjän paikalla istuessa löyty hyvä inspiraatio kirjoittaa ensimmäinen blogiteksti.

Päätin siis itse olla muutama kuukausi sitten yhteydessä meidän mediavastaava Jussi Viljakaiseen ja kysyä olisiko seuralla tarjota jotain tekemistä myös mediapuolella. Jussi otti kysymyksen innolla vastaan ja hetken päästä tarjoutuikin mahdollisuus aloittaa blogi yhteistyössä Pontin kanssa. Kiva nähdä mitä tästä tulee ja mistä asioista sitä tulee kauden mittaan kirjoiteltua.

Meillä joukkueen kanssa loppui yhteinen kahdeksan viikon treenijakso viime perjantaina ja nyt on viikon verran jokainen hoitanut harjoittelunsa itse ja sama homma jatkuu aina heinäkuun viimeiselle päivälle asti, jolloin palataan testipäivän muodossa yhdessä takaisin sorvin ääreen.


Yhteinen jakso sujui meiltä ihan rehellisesti sanottuna todella hyvin. Treenattiin koko ajan fiksusti ja motivoituneesti uutta oppien ja hyvää pohjaa rakentaen.
 

Monesti joukkueen yhteisen kesäharjoittelujakson ongelmana on, että harjoitukset eivät palvele jokaista yksilöä tarpeeksi hyvin. Joku voi olla jo tarpeeksi hyvä juoksemaan mäkeä tai toisella jo ihan riittävän isot ja vahvat hauikset, että pystyisi sen puolesta olemaan jo maailman paras kiekkoilija. Tänä vuonna onnistuttiin rakentamaan sellainen ohjelma harjoituksiin, jossa ei todellakaan kukaan ole vielä tarpeeksi hyvä.

Kiekkoilijoiden perisyntejä eli liikkuvuuksia ja kehonhallintaa laitettiin siis kuntoon oikein urakalla ja oli loistava huomata se kehitys mitä ihan törkeän monella jätkällä tapahtu meidän harjoittelujakson aikana. Pakko mainita esimerkkinä muunmuassa Lasse Lappalainen, joka senttiäkään valehtelematta pääsee tällä hetkellä puoli metriä syvempään kyykkyyn, kuin pari kuukautta sitten. Ja voi muuten olla vähän isompi hyöty Lasselle kiekkoilijana kehittää liikkuvuutta noin paljon, kun kehittää jo ennestään vahvaa penkkitulosta 2,5 kilolla. Penkkituloskin tosin taisi kyllä vahingossa vähän kehittyä.No se treenaamisesta tältä erää. Nyt siis tyttöystävän suvun mökillä Nauvossa aurinkotuolissa istuen ja rosvopaistitulta ylläpitäen nautin hienosta kesäpäivästä. Toivottavasti näitä päiviä osuisi muutama lisääkin tälle kesälle ja muuallekin, kuin Turun saaristoon, jossa kuulemma aina paistaa aurinko.

Hyvää kesää kaikille lukijoille! Palataan uusien blogien ja ajan mittaan myös pelien parissa asiaan! Nauttikaa!

Frans #35