Katso video ja hyppää sisään SaiPan treeneihin

Ensimmäinen täysi treenimatsi Imatralla KalPaa vastaan

 

Moi.

Mitenhän sitä muuten sateista tiistai iltapäivää viettäisi kun uuden tekstin parissa.
Kiekkoilijan kesä on nyt vietetty ja paluu Lappeenrantaan tehty. Yhteisiä treenejä on nyt takana päivän verran yli kolme viikkoa ja arki tuntuu jo normaalilta omatoimijakson vapaamman aikataulutuksen jälkeen. Uudet varusteet on ajettu sisään ja kroppakin tuntuu hyvältä. Ylipäänsä on taas pirun hauskaa olla jätkien kanssa hallilla ja treenata yhdessä fiksusti ja kovaa. Pelaamaankin päästiin kunnolla viime viikonloppuna niin mikäs siistimpää.


Meidän harjoittelurytmi on tässä vaiheessa kautta vielä hieman erilainen, mitä se sarjan alkaessa tulee olemaan. Harjoituspelimäärät eivät ole nyt kovin suuria, eikä niistä saa muutenkaan yhtään pistettä sarjaan eli treenit voidaan vetää lähes täysin sen ehdoilla, että sarjan alkaessa ja kauden edetessä ollaan täydessä valmiudessa.

Ylipäänsä on taas pirun hauskaa olla jätkien kanssa hallilla ja treenata yhdessä fiksusti ja kovaa.

Ollaan nyt vedetty maanantaista perjantaihin muutamana päivänä viikossa kahdet harjoitukset ja muina päivinä kerran vähän pidemmät harjoitukset. Yksi päivä keskellä viikkoa on koitettu pitää vähän kevyempänä palautumisen mahdollistamiseksi. Viikonloppuna yksi kevyt omatoiminen harjoitus ja muuten lepoa.


Harjoituksiin kuuluu fyysisen oheisharjoittelun ja jääharjoittelun lisäksi myös palaverit ja videot, joissa pyritään sopimaan ja selventämään ihan jokaiselle mitä kentällä kuuluu tehdä. Näin jäälle mentäessä pystytään käyttämään aika tehokkaasti tekemiseen ja tarvittavien toistojen saamiseen asioiden selittämisen ja seisoskelun sijaan. 

Treeneissä oli kertaalleen myös kamera ja mikki mukana. Tästä videosta saa vähän käsitystä mitä treeneissä tapahtuu.
Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä kesä. Nähdään kisapuistossa ihan kohta!
Frans #35